Nieuws

Sinds 2023 nieuwe cardio en  fitnessapparatuur  komplete line  van het merk GYM FIT. Kom maar eens ervaren! En natuurlijk de fitness

ook 24/7 open.

SINDS OKTOBER 24/7

Update - Rijsbergen 19-9-2023

Er is veel veranderd bij Total Body WorX - Rijsbergen en natuurlijk blijven we onze sportschool verbeteren.
De nieuwe fitness en cardio apparaten doen goed hun werk, hier en daar halen we de kinderziektens eruit. Bent u tevreden vertel het iedereen en bent u niet tevreden vertel het ons, zodat wij ons beter kunnen maken.

Wil je je BMI, vetpercentage, spierpercentage weten of graag een voedingsconsult, ook dit kan bij Total Body WorX. Wij hebben er een speciale spreekkamer voor ingericht. Door een replay kun je aangeven wat je wilt. Dan nemen wij contact met je op. Ook voor Personal Training.

Het lesrooster is ook aan het uitbreiden, dus kijk maar eens;
Meld je aan via:  https://www.supersaas.nl/schedule/Total_Body_WorX/
Heb je nog geen gebruik gemaakt, klik dan op nieuwe gebruiker en maak een account aan.

De deur van Total Body WorX gaat zwaarder open, dus hou hier rekening mee. Onderste knop draaien en gelijkertijd trek je aan de bovenste knop.

Op 7 en 8 oktober hebben wij open dagen, ken je iemand die graag is vrijblijvend een kijkje wilt komen nemen of mogelijk interesse heeft is dit misschien een prettig moment. Mag natuurlijk ook eerder contact opnemen via whatsapp 06-29502104.

Per oktober gaan we 24/7 open. Dit is prettig voor mensen, die toch eerder willen komen sporten of juist later i.v.m. werk.
Ken je iemand die daarvoor elders traint, geef het door.

Wij wensen je fijn najaar en sportplezier bij Total Body WorX

Sportieve groet,

Team 
Total Body WorX
Rijsbergen

24/7 OPEN      Plan = 1-10-2023

2023-07-25

Nieuwe fitness en cardio apparatuur

Beste sporters van Total Body WorX,

We hebben opwindend nieuws te delen wat jullie trainingsprogramma naar een hoger niveau zal tillen! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort gloednieuwe fitness- en cardio-apparatuur van GymFit zullen vervangen in onze sportschool.

Waarom GymFit? Omdat we altijd streven naar het bieden van de beste faciliteiten en ervaring voor onze gewaardeerde leden. Met GymFit hebben we gekozen voor 23 verschillende fitness/ cardio apparatuur van de hoogste kwaliteit, die is ontworpen om jullie te helpen je fitnessdoelen te bereiken en te overtreffen.

Om het overgangsproces soepel te laten verlopen, zijn wij donderdag 3 en vrijdag 4 augustus gesloten. Dan kunt u vanaf zaterdag 5 augustus weer genieten van een top verbeterde sportschool. 

Als u in de toekomst vragen heeft over de nieuwe apparatuur dan kunt u terecht bij onze werknemers die u kunt herkennen aan een Total Body WorX outfitje. Zij vinden het heel leuk om jullie te helpen dus wees niet bang om een praatje te maken.

We kunnen niet wachten om jullie de verbeteringen te laten ervaren die deze nieuwe apparatuur met zich meebrengt. Bedankt voor jullie voortdurende steun en toewijding aan Total Body WorX. Samen zullen we blijven werken aan een gezonde en actieve levensstijl!

Sportieve groeten,
Total Body WorX