PERSONAL TRAINING

Met personal training leer je niet alleen de juiste sporttechnieken, maar krijg je ook inzicht in waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor verklein je de kans op blessures aanzienlijk en train je effectiever, waardoor je tijd bespaart en sneller resultaat ziet. Onze personal trainers stellen een individueel trainingsschema op dat aansluit bij jouw specifieke doelen en behoeften.

Daarnaast fungeren wij als jouw stok achter de deur, waarbij we je uitdagen, motiveren, inspireren en adviseren. Zo geven we jou net dat zetje in de rug wanneer je het nodig hebt. Met voedingsadvies erbij kunnen we samen jouw levensstijl veranderen, waarbij je leert om voeding te gebruiken als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam. Zo transformeer je van binnen naar buiten en zet je concrete stappen richting jouw gezondheidsdoelen.

Wilskracht alleen is niet voldoende om blijvende veranderingen te bewerkstelligen. Daarom werken we samen aan een oplossing op de lange termijn, zodat oude gewoontes voorgoed plaatsmaken voor nieuwe, gezonde routines. Benieuwd naar wat personal training voor jou kan betekenen? Vraag dan een intakegesprek aan en zet de eerste stap richting een gezonder en fitter leven!

TARIEVEN DUO / PT TRAINING