EASY FIT

 

Met Easy Fit, een les voor het gehele lichaam, sta je als 65+ er elke week voor een nieuwe uitdaging. Elke les wordt op een andere manier opgebouwd, waardoor het interessant en leuk blijft. Je spieren worden telkens op een verrassende manier getraind en daardoor continu uitgedaagd.

Het belangrijkste tijdens deze les is dat je op een prettige manier beweegt. Als bepaalde oefeningen niet lukken, worden ze aangepast naar een alternatief. Problemen met rug of schouders worden door effectieve oefeningen aangepakt, waardoor klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Met een simpele warming-up en een circuit van verschillende oefeningen, die wekelijks variëren, blijft je lichaam gemotiveerd en zal het sterker worden. Diverse materialen worden gebruikt om je gezondheid te verbeteren, spieren te versterken, fitter te worden en calorieën te verbranden.

Easy Fit is een toegankelijke en plezierige fitnesstraining die perfect is voor het onderhoud van je lichaam. Het zorgt ervoor dat je zwakke plekken sterker worden, waardoor blessures kunnen worden voorkomen. Kortom, deze les is ideaal om aan je conditie te werken en je lichaam gezond te houden.