TEAM

ANJA 

Na mijn opleidingen en ervaring in de fitnessbranche, heb ik uiteindelijk besloten om mijn eigen sportschool te openen in Rijsbergen. Total Body WorX is mijn trots en hier kan ik mijn passie voor sport en coaching echt tot uiting brengen.

Ik vind het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met mijn klanten en ik streef ernaar om iedereen te motiveren en te inspireren om het beste uit henzelf te halen. Of je nu wilt afvallen, fitter wilt worden of gewoon plezier wilt hebben in het sporten, bij Total Body WorX ben je aan het juiste adres.

Ik blijf mijzelf constant ontwikkelen en bijscholen om mijn klanten de beste begeleiding en training te kunnen geven. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel de sportschool verlaat en met een glimlach terugkomt voor de volgende training.

Ik ben ontzettend trots op wat ik heb bereikt met Total Body WorX en ik ben dankbaar voor alle klanten die mij hierin waarderen. Samen gaan we voor een gezondere en actievere toekomst!

 

AMY

Sinds een aantal jaar ben ik actief betrokken bij Total Body WorX

Ik geef circuit fit op zondagochtend met heel veel plezier.

Je bent van harte welkom om 10.00u.

 

JOLANDA

Ik kom heel graag bij Total Body WorX en werk in de kantine zodat iedereen daar voorzien word van een heerlijk bakkie koffie of een cappuccino. En natuurlijk een gezellig praatje.

 

IKE

Eerst als klant, toen als stagair en nu op contract werk ik met plezier bij Total Body WorX als  als personal trainer.

 

STEFAN

Ben Partner van Anja, ben techneut en doe het onderhoud bij Total Body Worx. Werk nu momenteel bij Defensie als ex-Commando bij de Luchtmacht. Klussen is mijn hobby van badkamer, keuken, elektro tot warmte pompen installaties toe.

Ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen Total Body Worx is daar 1 van.

Yshanie

Fitness / Balie medewerkster

HILDE

Ik werk al 21 jaar in de sport.

Mijn passie is mijn beroep geworden!

Doordat ik het les geven zo leuk vind, ben ik op een MBO-school gaan werken. Ik geef nu 1 avond per week les en werk overdag als docent.

Mijn ambities zijn; Mensen begeleiden, nieuwe dingen leren en laten kennismaken met een gezonde leefstijl en dat allemaal bij Total Body WorX. Kom gezellig een keer naar de Stretch & Shape  of Spinning,  op donderdagavond!

 

KSNENIIA

Ik geef diverse vormen van yoga, dit is mijn passie en geef dit met plezier door aan de leden van Total Body WorX. 

 

DAANTJE

Op maandagochtend ben ik bij de receptie/kantine en in de fitness om je te coachen.