FITNESS 24/7 OPEN

TEAM

ANJA 

Eigenaresse van Total Body WorX. Meer dan 37 jaar ben ik actief in fitness en heb er mijn beroep gemaakt.

Het is mijn passie en missie om mensen in sport te coachen, zodat mensen stap voor stap hun levenstijl kunnen verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgen.

Sport en coaching is de rode draad in mijn leven!

Elke les of begeleiding die ik geef is anders en daarom niet saai. Ook elke groep en persoon is anders en daarom maak ik de les op maat.

Al meer dan 20 jaar geef ik met plezier en passie begeleiding en training!

Toen ik in 2012 weer in Rijsbergen kwam wonen, heb ik een uitspraak gedaan; Ik ga Rijsbergen in beweging brengen en daar ga ik voor!

 

AMY

Sinds een aantal jaar ben ik actief betrokken bij Total Body WorX

Ik geef groepslessen met heel veel plezier.

Je bent van harte welkom op zondag ochtend voor een circuit fit om 10.00u.

 

JOLANDA

Ik kom heel graag bij Total Body WorX en werk in de kantine zodat iedereen daar voorzien word van een heerlijk bakkie koffie of een cappuccino. En natuurlijk een gezellig praatje.

 

IKE

Eerst als klant, toen als stagair en nu op contract werk ik met plezier bij Total Body WorX als groepsinstructeur en fitness coach en als personal trainer.

 

STEFAN

Ben Partner van Anja, ben techneut en doe het onderhoud bij Total Body Worx. Werk nu momenteel bij Defensie als ex-Commando bij de Luchtmacht. Klussen is mijn hobby van badkamer, keuken, elektro tot warmte pompen installaties toe.

Ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen Total Body Worx is daar 1 van.

Marli

Groepsles instructrice, Body Vitaal, Easy Fit, Spinning, Yoga

HILDE

Ik werk al 21 jaar in de sport.

Mijn passie is mijn beroep geworden!

Doordat ik het les geven zo leuk vind, ben ik op een MBO-school gaan werken. Ik geef nu 1 avond per week les en werk overdag als docent.

Mijn ambities zijn; Mensen begeleiden, nieuwe dingen leren en laten kennismaken met een gezonde leefstijl en dat allemaal bij Total Body WorX. Kom gezellig een keer naar de Stretch & Shape  of Spinning,  op donderdagavond!

 

LOÍS

Ik geef diverse vormen van yoga, dit is mijn passie en geef dit met plezier door aan de leden van Total Body WorX. Ik ben zzp'r als yoga lerares en heb een deeltijdbaan bij de Boerenbond in Rijsbergen, vind het super leuk om daar de dieren te verzorgen.