CIRCUIT FIT

 

De Circuit Fit trainingen bij Total Body WorX zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gevarieerde en effectieve workout. De oefeningen zijn gericht op het versterken van alle spiergroepen, het verbeteren van stabiliteit en het verhogen van cardiovasculaire fitheid. Door het afwisselen van verschillende oefeningen blijft de training uitdagend en leuk.

De professionele coaches begeleiden de groep tijdens de training en zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Er wordt aandacht besteed aan de juiste techniek en houding, zodat blessures worden voorkomen. Door de intensieve workout wordt er ook gewerkt aan het verbranden van calorieën en het verbeteren van de algehele conditie.

De groep Circuit Fit bij Total Body WorX bestaat uit een mix van mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en fitnessniveaus. Hierdoor is er een gezellige en motiverende sfeer waarin iedereen elkaar steunt en stimuleert. Samen werken aan een gezonder en fitter lichaam, dat is waar het om draait bij Circuit Fit bij Total Body WorX.